Aanmelden als patiënt

Aanmelden

Uw kind aanmelden is makkelijk en kan op een van de volgende manieren

1. Het formulier hier downloaden, invullen en samen met een kopie van de zorgpas sturen naar: Jeugdtandzorg West, Antwoordnummer 10012, 2501 VB Den Haag. Geen postzegel nodig.

Na enkele dagen ontvangt u van ons per post een oproep met een tijdstip voor een eerste bezoek

2. Het formulier hier downloaden, invullen en scannen en samen met scan van de zorgpas mailen naar: informatie@jeugdtandzorgwest.nl. Na enkele dagen ontvangt u van ons per post een oproep met een tijdstip voor een eerste bezoek.

3. Een inschrijfformulier ophalen bij een van onze vestigingen. Vergeet hierbij niet de zorgpas mee te nemen. Na invullen van het inschrijfformulier en tonen van de zorgpas kan een afspraak voor een eerste bezoek gemaakt worden.

Afspraak maken

Onze behandelingen vinden plaats op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 070-3051200. Er volgt dan een keuzemenu waarna u wordt doorverbonden met de door u gekozen vestiging.

Afspraak niet nakomen

Bij verhindering wordt u verzocht gemaakte afspraken liefst zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Daarna kunnen niet nagekomen afspraken in rekening worden gebracht voor een bedrag van € 25, - per 10 minuten. Uitsluitend telefonisch via 070-3051200, van 8.30 - 16.00 uur.

Ramadan

Wij begrijpen heel goed dat u en uw gezin in de vastenmaand wilt voldoen aan uw religieuze plichten. Maar misschien moet een van uw kinderen juist deze maand naar de tandarts. Na overleg met de Islamitische organisaties is gebleken dat vrijwel alle tandheelkundige behandelingen, en ook het tandenpoetsen en fluoride spoelen tijdens de vasten gewoon kunnen doorgaan, omdat hiervan niets in het lichaam komt.

Poetstips

Zet de tandenborstel half op de tanden en half op het tandvlees, en poets zachtjes heen en weer.

  • Buitenkant tanden
  • Binnenkant kiezen 
  • Binnenkant tanden
  • ... en goed uitspugen

Verhuisbericht

Gaat u verhuizen? Stuur ons dan een verhuisbericht! Via e-mail: informatie@jeugdtandzorgwest.nl; via de post, of telefonisch 070-3051200 Ook deelnemers die buiten Den Haag gaan wonen, kunnen patiënt blijven bij Jeugdtandzorg West.

Uw mening telt

Jeugdtandzorg West staat open voor verbetering en daarom vinden wij het fijn dat u uw mening over ons wilt geven. Het kan altijd beter, is een visie waar wij bij Jeugdtandzorg West altijd naar streven. Zowel intern als in de communicatie met u, onze klant. Jeugdtandzorg West communiceert met u via folders, advertenties, website en natuurlijk via onze behandelteams. Mocht in informatievoorziening volgens u iets ontbreken of niet juist zijn dan horen wij dat graag, daar leren wij ook weer van. Natuurlijk worden uw opmerkingen vertrouwelijk behandeld.

Alvast hartelijk dank.

Contact:

Directie Jeugdtandzorg West
Rijswijkseplein 56
2516 GX, Den Haag

Of via e-mail: informatie@jeugdtandzorgwest.nl