Vraag en Antwoord

Waar kan ik heen met een klacht?

Klachten kunnen schriftelijk of via e-mail gemeld worden bij de directie:

Directie Jeugdtandzorg West
Calandstraat 1
2521 AD Den Haag

E-mail: informatie@jeugdtandzorgwest.nl

Bent u niet tevreden over de klachtenbehandeling door de directie dan kunt u de klacht indienen bij de externe klachtencommissie waar Jeugdtandzorg West bij is aangesloten.

Het adres is:

Klachtencommissie Stichting Kwaliteitsinstituut Mondzorg
Rijswijkseplein 56
2516 GX  Den Haag

Kan een tandartsassistente behandelingen uitvoeren?

Alle tandartsassistenten werkzaam bij Jeugdtandzorg West hebben een officiële opleiding in het vak doorlopen. Veel van de assistenten hebben extra opleiding gevolgd en zijn daarom goed in staat om in opdracht van een tandarts gebitsreiniging uit te voeren en te adviseren over de techniek van het tandenpoetsen en de invloed van voeding op de conditie van het gebit, röntgenfoto’s te maken en beschermende laklaagjes en fluoride aan te brengen.

Hoe verander ik mijn afspraak?

Afspraken die echt niet kunnen worden nagekomen dienen minimaal 24 uur van te voren afgebeld te worden bij de praktijk waar de vestiging is. Het is ook mogelijk om tijdig bij de vestiging langs te gaan om een afzegging te melden.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven bij Jeugdtandzorg?

Uw kind aanmelden is makkelijk en kan op een van de volgende manieren

1. Het formulier hier downloaden, invullen en samen met een kopie van de zorgpas     sturen naar: Jeugdtandzorg West, Antwoordnummer 10012, 2501 VB Den Haag. Geen postzegel nodig.

Na enkele dagen ontvangt u van ons per post een oproep met een tijdstip voor een eerste bezoek.

2. Het formulier hier downloaden, invullen en scannen en samen met scan van de zorgpas mailen naar: informatie@jeugdtandzorgwest.nl. Na enkele dagen ontvangt u van ons per post een oproep met een tijdstip voor een eerste bezoek.

3. Langsgaan bij een van onze vestigingen en een van onze medewerkers vragen om een inschrijfformulier. Vergeet hierbij niet de zorgpas mee te nemen.